Vetouistelu - näytä koko keskustelu

Keskustelut

Kuka suunnittelisi/tekisi murtosuojan riippulukolle?

Takaisin keskustelualueille
1.   Kuka suunnittelisi/tekisi murtosuojan riippulukolle?    LammasN - 10/7/2010 11:37:19
Voisin ostaa 2 kpl:tta riittävän järeitä murtosuojia, jotka sopisivat Buster L:n taka- ja sivuboksien riippulukko-lukituksen suojaukseen. Tälläisiä ei siis ainakaan muutaman päivän etsimisen ja tutkimisen jäljiltä näytä olevan markkinoilla Kappaleen olisi siis tarkoitus estää boksin kannen lukitsemiseen käytetyn riippulukon sangan katkaisu voimaleikkureilla. Epäilen, että sopivan hintaiselle/käytännölliselle/siistin näköiselle suojalle voisi olla kysyntää veneihmisten keskuudessa.
2.   [Vt] Kuka suunnittelisi/tekisi murt...    jako - 10/7/2010 12:43:16
Ei taida kannattaa lisäsuojia, sillä jos kaverilla on mukana voimapihdit, niin se taitaa haluta laatikon auki. Alumiinin rikkominen käy helposti, jos ei lukkoon pääse käsiksi. Markkinoilla taitaa olla lukkoja mitä ei pihdeillä saa poikki.
3.   [Vt] Kuka suunnittelisi/tekisi murt...    milo288 - 19/9/2010 17:58:47
ja jos murtosuojien rakentajia löytyy niin kysyn samalla: - Ostaisin tekijältä peräkärryn aisalukkoon lisäsuojaa (peltiä), ettei lukkoa pääse niin helpolla sahaamaan irti. viime talvena meinasi kelkkakärry lähteä kotipihasta..alueella satunaiset ulkoilijat taisivat rosvon pelästyttää kun kärry oli jo valmisteltu eli aisalukko rikki ja irti, muuta kuin auto alle ja vetoon.. onneksi ei kuitenkaan (vielä) lähtenyt! yhteydenotot mikko.ihonen(at)phnet.fi
4.   [Vt] Kuka suunnittelisi/tekisi murt...    antsu - 10/7/2010 18:52:38
Lukot ovat valitettavasti vain rehellisten kiusaksi. Muutaman kerran tänäkin kesänä olen joutunut palaamaan avaimia hakemaan kun mökkitontilla on erilaisia lukittavia koppeja + auto + vene. Tosiasiassa kaikkiin puurakenteisiin vajoihin yms. varas menee hetkessä ja viimeistään moottorisahalla muutamassa minuutissa.
5.   [Vt] Kuka suunnittelisi/tekisi murt...    tommis - 19/9/2010 19:44:34
Abloylla on murtosuojattu lukko, siinä on sellaiset korvat sangan suojana ettei ihan heti lähde kukaan ainakaan rautasahalla katkomaan. Käykää kysymässä lukkoliikkeestä kuvaa, saattaa sanka siinä olla aika paksu veneen luukkuejn lukitukseen?
6.   [Vt] Kuka suunnittelisi/tekisi murt...    Jock - 2/5/2011 10:56:39
Voisi varmaan herättää varkaissa kiinnostusta, kun pistää Busterin kaikkiin laatikoihin tällaiset lukot. Hinta taitaa olle toista sataa kappale.
7.   [Vt] Kuka suunnittelisi/tekisi murt...    Jock - 2/5/2011 11:02:05
Siis hinta on 238 eur per kipale!