Vetouistelu - näytä koko keskustelu

Keskustelut

Halutaan vuokrata vene Puulalle

Takaisin keskustelualueille
1.   Halutaan vuokrata vene Puulalle    tiinapu - 4/8/2010 10:02:58
Syyskuussa olisi tarvetta päästä Puulan saaren muutamana viikonloppuna ja koska omaa venettä ei vielä ole, tarvitsimme vuokralle moottoriveneen. Veneelle ei ole oikeastaan muita vaatimuksia, kuin että sen tulisi kuljettaa 4-5 henkilö turvallisesti aallokossakin eli ei mikään ihan pikkuruinen. Mainiemestä matkaa kertyy noin 4 kilometriä suuntaansa. Yhteyden voi ottaa alkuun sähköpostilla: tii . pulkkinen (a) kolumbus . fi PS. Ostettavaksi voi myös tarjota uudehkoa Buster L -venettä 50 hv koneella.
2.   [Vt] Halutaan vuokrata vene Puulall...    tiinapu - 6/8/2010 10:17:41
Ei ole yhtään vuokraustarjousta vielä näkynyt. Joten tarkennetaan: Voidaan myös ottaa vene vuokralle jostain Helsinki-Mikkeli väliltä, jos ois trailerin päällä. Tarjoa tai vinkkaa, mistä kannattaisi kysellä!
3.   [Vt] Halutaan vuokrata vene Puulall...    M.Kärkkäinen - 6/8/2010 18:39:52
Oletko kurkannut googlen tarjonnan? Vaikkapa hakusanalla 'vuokraa vene' Spekulointia Yksi syy tarjonnan vähäisyyteen saattaa olla että hankalaahan tuo on yksityiseltä jos pykäliä noudatetaan. Virallisestihan veneen pitäisi olla vuokravene katsastettu. Lisäksi moni ei ole varmaan innokas antamaan venettään tuntemattomiin käsiin, tuntemattomille vesille. Harvemmin kalusto paranee ollessaan vieraalla ja sit on aina probleemia jos jotain sattuu. Onnea kuitenkin etsintään.
4.   [Vt] Halutaan vuokrata vene Puulall...    tiinapu - 16/8/2010 11:16:42
Hei Googlella on yritetty löytää, mutta sopivia tuntuu olevan Tampereen ja Savonlinnan suunnalla, jotka ovat sitten turhan kaukana. Merenrannoilta näitä myöskin muutama löytyy, mutta eivät ole trailerilla liikuteltavissa, vaan tarkoitettu käytettäväksi tietyssä paikassa. Veneen ei tarvitsisi olla ns. vuokravene, ennemminkin 'kaverilaina'... Ja nyt jos joku kuitenkin miettii, että olisihan se vene Puulalla tyhjänpanttina lillumassa tai trailerin päällä pihassa, niin ajalesimme sillä vain tuttua reittiä :) Tarkoituksena on loka-marraskuun aikana ostaa oma vene (syyshinnat), mutta kovasti tekisi mieli päästä omalle tontille saareen risuhommiin jo ennen sitä. Eli edelleen ollaan venettä vailla.