Vetouistelu - näytä koko keskustelu

Keskustelut

Törkytaloutta

Takaisin keskustelualueille
1.   Törkytaloutta    hasbu - 28/4/2012 18:27:18
Ei liity kalstukseen mutta kerron tämän silti. Kuten arvostamani kalamies on joskus täälläkin palstalla kirjoittanut tästä törkytaloudesta, niin on se siihen nyt helppo yhtyä. Tämän viikon Saldoa: - Ensin aloitti Digipoksi kaatuilla. Aikansa kun sitä on tässä selvitellyt, niin on ilmennyt että ilmeisesti on virtalähdevika. Noh, se nyt taitaa tulla maksamaa 450€ kun lopputuloksena ostaa uuden. - No sitten keskiviikkona hajos pesukone. 'Pura ja kokoa'-tempulla hiilet vaihdettuna hintaan 45€. - no samana päivänä katkesi keskuspölynimurin letku. Muuten uuden hinta allawayllä on rapiat 200€ + rahti. Kokeilen kyllä korjata tämän itse. - No sitä letkua kun korjailin, niin vaimo oli sitämieltä että myös suulake on huono. No kun sen avasin niin neljästä ruuvista kaikkien kiinnityspisteet paskana. Sen saa kaupasta hintaan 45€ - No eilen piti ottaa pojan mopo käyttöön.... kumi puhki ja löytyi kaksikin reikää. Sitten oli etujarrusta nesteet vähissä. No nämä kunnostettiin paikkaamalla ja ilmaamalla. No kun poika lähti ajamaan, niin pääsi 500m niin kaasuvaijeri poikki-> mopo seisoo vielä muutaman päivän. - Kävin viemässä pojan autolla kylälle ja kun tulin takaisin kotiin, niin toisen takaoven keskuslukon moottori ajeli lukittaessa lukkoa ees taakse, siis nappia ylös alas. Ei varmaan 150€ tähän riitä. - Noh vielä yksi pikkujuttu. Kännykän näyttö hajos tänään päivällä ja vielä ihan itestään (värit sekasin). VOI HELEVETIN HELEVETIN HELEVETTI !!!!!!!!!!! Niin miksi tämä kirjoitus on tällä osastolla niin siksi kun 4 päivää on korjattu noita vehkeitä.
2.   [Vt] Törkytaloutta    PJH - 28/4/2012 22:41:11
Kuullostaa tutulta!Kuljitko tikkaan alta,menikö peili rikki,tapoitko hämähäkin..?Kaikki harmi&paska samaan aikaan..koettua(jos taigauskoinen)!T:Pasi
3.   [Vt] Törkytaloutta    KTH - 28/4/2012 23:09:20
Tikipoxista on luultavasti kondensaattorit kypsyneet,googleen haku mallilla niin pitäisi löytyä korjaus ohjeet,itse tehtynä muutaman euron korjaus.Keskuspölyimurinletkua saa muovi/kumiliikkeistä tarvikkeena edullisemmin.Kännyköihin saa uusia näyttöjä Ebaysta ja ohjeet YouTubesta.Justiinsa vaihdoin omaan kännyyn uuden näytön,maksoi alle 10€ ja aikaa meni varttitunti.
4.   [Vt] Törkytaloutta    hasbu - 29/4/2012 9:59:10
Juuri näin on ja tikipoksin huoltokin sanoi niin. Takuuseen eivät tee kun eivät ole laitteen maahantuoja (kjaefulli vai mikälie on konkassa) Imurissa on kahvakäynnistys joten ei käy 'puutarhaletku'. Korjataan entinen... Kännykkä on onneksi työnantajan omaisuutta joka saa hoitaa sen koska se ei rikkoontunut onnettomuudessa. Ei se pointti ole siinä etteikön niitä vois korjata vaan se että niitä täytyy korjata. Tekisivät vähän pitkäikäisempiä noista. Hintakaan ei kerro laatua. n. 3-4 vuotta sitten tuo poksi oli kallein markkinoilla oleva.... mitenkähän huonoja ne muut, halvemmat ovat olleet. Mutta kun tämä ei liity niin olennaisesti uisteluun niin en jatka purnaamistani enää tämän pitemmälle.
5.   [Vt] Törkytaloutta    Tobie - 29/4/2012 11:13:54
Joskus vaan avautuminen tuntuu tosi hyvältä.
6.   [Vt] Törkytaloutta    Mika - 29/4/2012 13:48:10
Saatko laatua edes kuvetta kaivamalla? Itsellä kans vastaavat ongelmat imurin kanssa, eikä viitti ostaa uutta paskaa tilalle kun se kestää pari vuotta. Eipä ole enää kahvakäynnistystä kun kytkimetkin lahos. Allaway merkkinä ko roskassa.
7.   [Vt] Törkytaloutta    KTH - 29/4/2012 14:46:59
Meillä on Putzer kestänyt 16 vuotta,letkun ja suulakkeen on joutunut uusimaan,selvisi halvalla kun oli ilman kahvakäynnistystä.Pari LCD näyttöä on tullut kondensaattorit vaihtamalla korjattua.
8.   [Vt] Törkytaloutta    Vee-Pee - 29/4/2012 19:35:24
Kyllä!!! Me elämme kirjaimellisesti törkytaloudessa... Edes raha ei ole enää mikään takuu hyvälle ja käyttökelpoiselle tavaralle. Ja jatkuvasti markkinamiehet keksivät mitä erilaisempia 'välttämättömiä' tavaroita mitä ilman ei voi tulla toimeen... Sanoisinkin, että rahalle on ottajia!!!! Jopa niin paljon, että on jopa vaikekusia pitä rahat lompakossa... Tältä vetoistelun saralta hietotunteisuuteni vedoten jätän mainitsematta ko. tuotteet... V-P M