Vetouistelu - näytä koko keskustelu

Keskustelut

Garmin-näytön päivitystä

Takaisin keskustelualueille
1.   Garmin-näytön päivitystä    pentu2 - 22/5/2024 11:49:27
Pitäisi tuo pilkkikaiun kokoinen Echomap päivittää hieman kookkaampaan, mutta 4-nastaiseen näyttöön. Jäänyt ihmettelemään, onko ao. näytöillä muuta olennaista eroa kuin näytön koko ja pikselitarkkuus. Ja lieneekö pikselitarkkuuden erolla merkitystä, kun on aika vaatimaton lisäys tuossa näyttökooltaan isommassa. Ongelmallista, kun näytöistä annetut tiedot eivät ole yhdenvertaiset, esim virrankulutuksen suhteen. https://www.marinea.fi/garmin-echomap-uhd-62cv https://www.marinea.fi/garmin-echomap-uhd2-72cv GT-20, 4-pinnisen anturin haluun säilyttää, viistoa tai muuta parempaa en tarvii. kokemusperäisistä vastauksista kiittäen..
2.   [Vt] Garmin-näytön päivitystä    ttimonen - 23/5/2024 11:28:43
Yleensä pikseleillä on se merkitys että kuinka paljon tietoa näet kuvassa. Jos siis päivität isomman näytön mutta pikseleitä sama määrä niin näet saman kuvan vain isompana. Kun taas pikseleitä lisätään niin näet enemmän aluetta kerralla mutta se taas syö näytön kuvan kokoa, eli numerot yms. tuppaa olemaan pienempiä. Nämä olis helpoin hahmottaa kun pääsee livenä näkemään.
3.   [Vt] Garmin-näytön päivitystä    pentu2 - 25/5/2024 15:26:04
Kiitos vastaajalle! Toi näyttö tulis soutarin lattialle jalkojen eteen tai viereen, jossa ei niin kauhiasti muutoinkaan ole tilaa. Jos nyt oikein jymmärsin, kandeis mun hommata toi näyttökooltaan pienempi, jossa pikseleitä on vähempi ja saada näin vähän isommat kuvakkeet silviisii?
4.   [Vt] Garmin-näytön päivitystä    pentu2 - 25/5/2024 15:39:34
Oho, pieni päivitys pakko tehdä: ongelman on tuossa pienimmssä näytössä aiheuttanut karttakortti ja sen takia käytetty jaettu näyttö. Pienimmän Echomapin näytön ku tietää, voi arvata, että hiukkasen on ollut hankalaa seurata sopivaksi ajateltua syvyyskäyrää.. ;)
5.   [Vt] Garmin-näytön päivitystä    Kössi - 25/5/2024 15:48:44
Jos jaat näytön useampaan ikkunaan niin isompi näyttö on parempi valinta.olen kyllä havainnut että esim 7tuumasen kuva on terävämpi kuin ysin ainakin lowrance elite sarjassa mutta en kyllä pienempään palaa enää.en tunne garmineita mutta tuskin on virran kulutuksilla merkitystä valintaan.mitä resoluutioon tulee niin esim ti2 9 oli automaatti asetuksilla hirveää katseltavaa mutta oikeilla asetuksilla ja syvyysalueen säädöllä ja manuaalitilan käytöllä kuva on aivan kelvollinen.huonosti asennettua anturia ei millään säädöllä pelasteta.
6.   [Vt] Garmin-näytön päivitystä    pentu2 - 27/5/2024 16:19:05
Jaa-a...ehkä sittenkin toi isompi... ;) Juu, karttakortin syvyysaluetta on ollut mukava seuraille ja siitä poiketa, kun aika tutulla järvellä siltä tuntuu. Syvyyskaiun haluu silti nähdä, jotta jää hiukan aikaa hätäilyyn yllätysten varalle ;) Uisteita ei ole tullut pohjaan menetetettyä enää vuosiin (kopkop...) Lowikasta ei ole kokemusta, Garminin automaattisäädöillä on tullut mentyä tähän asti.