Keskustelut

Kalastuksen säätely ja periaatekysymykset - näytä keskustelu

Garmin

[Takaisin keskustelulistaan]

Otsikko : Muistutus - purkuputkihanke Nuasjärveen
Kirjoittaja : PP Päivämäärä : 20/12/2014 12:52:57 Lukukerrat : 2490
Sähköpostiosoite :   Liite : Ei ole
WWW-osoite : troplangallery.blogspot.fi/2014/12/muistutus-purkuputkihanke-nuasjarveen.html

Poika- ja tyttölapset, tilanne on Nuasjärven suhteen vakava. Allekirjoittaneen mitta täyttyi ja täytin velvollisuuteni. Vain aika näyttää kuka oli oikeassa ja mitkä olivat seuraamukset, tuli purkuputki tai ei.

Tutustukaa muistutukseen Vuokatti Fishing blogissa rauhassa ja myös kriittisesti arvioiden troplangallery.blogspot.fi/2014/12/muistutus-purkuputkihanke-nuasjarveen.html

Mikäli koette purkuputkihankkeen koskettavan teitä, jättäkää siitä AVI:lle muistutus, tai huomautus. Mikäli purkuputkihankkeelle määrättäisiin Kainuun ELY:n päätöksestä huolimatta YVA-menettely (ympäristövaikutustenarviointi), purkuputken toteutuminen olisi epävarmempaa, koska silloin kartoitetaan kaikki vaikutukset!

Jakakaa somessa www.facebook.com/vuokattifishing

On tämä vaan hullu maailma?

Antti


*************************************
19.12.2014
Lehdistötiedote: Muistutus - purkuputkihanke Nuasjärveen

Talvivaara on kaavaillut purkuputkea Nuasjärveen, joka on Sotkamon reitin pääjärvi. Nuasjärven vaikutuspiirissä, Vuokatissa, vierailee vuosittain 800 000 - 1 000 000 matkailijaa. Vuokatti Fishing on tarjonnut Vuokatissa Nuasjärvellä kalastuselämyspalveluita vuodesta 2008 alkaen. Vuokatti Fishingillä on vahva Kainuun vesialueiden tuntemus. Viranomaisten tiedossa ei ole muuta vaihtoehtoa kaivoksen jätevesien purkamiseen kuin luvitusvaiheessa oleva purkuputki.

Vuokatti Fishing on jättänyt tänään 19.12.2014 Aluehallintovirastolle muistutuksen koskien Talvivaara Sotkamo Oy konkurssipesän purkuputkihanketta Nuasjärveen. Syy muistutuksen jättämiselle on mm. se, että purkuputken jätevesien vaikutuksia on hakemuksessa vähätelty, sekä kokonaisvaikutukset on jätetty arvioimata. AVI:lle jätetty muistutus on luettavissa kokonaisuudessaan Vuokatti Fishing blogissa.


Antti Harju, kalastusmatkailuyrittäjä
Vuokatti Fishing
*************************************

[Edellinen kirjoitus] [Kerro kaverille][Seuraava kirjoitus]
Keskustelualueille kirjoittaminen vaatii nimimerkin varauksen ja tuolla nimimerkillä sisään kirjautumisen.

 Keskusteluhistoria 
 Muistutus ... PP - 20/12/2014 12:52:57, ikä 2024pv, luettu 2490

  237250122